Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cineasta Isona Passola pronunciarà la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb què s’inicia la celebració a Vilafranca, anirà a càrrec aquest any de la cineasta Isona Passola. En la seva intervenció al Saló de Plens de l’Ajuntament, el proper dijous dia 10 de setembre, pronunciarà la conferència commemorativa de l’Onze de Setembre, a partir de les vuit del vespre.

Isona Passola és llicenciada en Història Contemporània. Productora, guionista i directora cinematogràfica. Entre els seus treballs destaquen El Mar (1999), Mirant al Cel (2008) i Pa Negre (2010). Ha dirigit el documental Catalunya-Espanya L’Endemà (2014).

En acabar la conferència, s’anirà fins al monument al president Lluís Companys, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Està prevista a 2/4 de 10 de la nit. L’Ajuntament convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral.

A 2/4 d’11 de la nit està previst l’inici de la 13a Marxa de Torxes, des de la plaça de Jaume I, amb un recorregut pel centre que acabarà a la rambla de Sant Francesc.

Els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya a Vilafranca continuen el dia 11 de setembre al matí, amb una ofrena floral de les entitats de la Vila al monument a Lluís Companys, a partir de les 11 del matí. I a les 12, a la plaça de la Vila, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Catània.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: