Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts pel sí reclama un estat propi per poder desenvolupar les polítiques socials

Junts pel sí reclama un estat propi per poder desenvolupar les polítiques necessàries per fer front a les necessitats socials que té Catalunya.

Les candidates de Junts pel sí a l’Alt Penedès, Maria Rosell i Lluïsa Llop, han citat als mitjans de comunicació al parc de Sant Julià de Vilafranca per explicar perquè consideren necessari que Catalunya disposi d’estructures d’estat per fer front a les necessitats socials que ha generat la crisi econòmica.
Maria Rosell ha posat com a exemple la nova decisió del Tribunal Constitucional de deixar en suspens la Hisenda catalana, recordant altres mesures que també han impedit a Catalunya desenvolupar determinades ajudes als ciutadans que tenen més necessitats, com va ser el cas de la pobresa energètica. Per això consideren imprescindible que es disposi d’estructures d’estat.

Per la seva banda la candidata Lluïsa Llop remarca que si es vol un estat social, que inverteixi en polítiques socials l’única manera d’aconseguir-ho és dient Sí el 27 de setembre i donant suport a Junts pel Sí.

Llop recorda que en aquests moments més d’un 20% dels ciutadans de Catalunya es troben sota el llindar de la pobresa i que cal tenir la capacitat pròpia de legislar polítiques per fer front a aquesta greu situació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: