Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts pel Sí farà el primer gran acte a l’Alt Penedès a Sant Sadurní

L’acte se celebra avui a la capital del cava i comptarà amb la participació de Muriel Casals, Marta Rovira, Neus Munté i Oriol Amat

La candidatura conjunta per la independència amb el suport de les entitats sobiranistes, farà aquest 3 de setembre a Sant Sadurní el primer acte públic a la comarca amb la presència d’algunes de les primeres espases de la llista del Sí.
Després que Oriol Junqueras i Eduardo Reyes assistissin a la Diada de Sant Fèlix, ara serà el torn de l’expresidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals; la vicepresidenta del Govern Neus Munté; la secretaria general d’ERC, Marta Rovira; i l’economista Oriol Amat, que protagonitzaran un acte per fer possible una gran majoria del Sí el proper 27 de setembre.
L’acte serà a la plaça de l’ajuntament a dos quarts de vuit del vespre i estarà presentat per l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell. A l’acte també hi assistiran alcaldes i regidors de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: