Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep M Martí defensa el dret a decidir que impliquen les eleccions

El regidor vilafranquí d’Unió Democràtica, Josep Maria Martí, ha anat a votar a un quart d’onze del matí a l’escola Cristòfor Mestre del barri del Poble Nou.

Defensant el dret a decidir dels catalans assenyala que les eleccions d’aquest 27 de setembre són històriques i acabaran sent d’alguna manera un plebiscit sobre quina ha de ser la sortida del problema d’encaix de Catalunya amb Espanya.
Martí està convençut que el temps plujós no limitarà la voluntat d’expressió democràtica del poble català. Al capdavall considera que a les eleccions hi guanyarà Catalunya que no vol renunciar a la seva sobirania però amb moderació, diàleg i cohesió social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: