Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió posa Vilafranca i l’Alt Penedès com a exemple de la realitat catalana i acusa la candidatura de Junts pel sí de no tenir programa

El número sis de la llista d’Unió Democràtica de Catalunya per Barcelona Carles Torrecilla va ser dissabte a Vilafranca acompanyat per representants comarcals de l’agrupació democristiana.

Torrecilla va posar Vilafranca i l’Alt Penedès com a exemple de la realitat de Catalunya: un territori que s’ha posat en valor, en aquest cas en el sector vitivinícola, gràcies a la feina i l’esforç de molts anys de treball i que sap “el que costa construir mercat i més fent producte agrari”. El representant d’Unió creu que no val la pena posar en risc tot el que s’ha aconseguit per donar el vot a Junts pel sí, una candidatura que “només genera incerteses” perquè no hi ha programa a banda de la independència.

El candidat va demanar durant la seva visita a Vilafranca que es tinguin en compte les virtuts de que Catalunya estigui integrada en el mercat espanyol i l’europeu.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: