Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els candidats de Junts pel Si del Penedès animen tothom a votar el 27S, i es mostren satisfets d’haver superar els 1500 candidats voluntaris

Des de Junts pel Si, una de les candidates del Penedès, la Lluïsa Llop, es mostrava satisfet d’haver superat la xifra dels 1500 candidats voluntaris a la llista.

Una mostra, deia, del compromís i el suport de la ciutadania amb aquesta candidatura del cara a les eleccions del proper 27S. En una trobada amb la premsa al Parc del Tívoli de Vilafranca, Llop acompanyada de Glòria Bricollé, David Miret i Jordi Llavina ha volgut expressar aquest suport al mateix temps que enviar un missatge a tota aquella gent que té dubtes sobre el futur d’una Catalunya independent. En aquest sentit ha dit que cal arribar-hi i fer-los arribar totes les respostes per esvair els dubtes.

Un dels candidats voluntaris, l’escriptor i periodista Jordi Llavina, apuntava també què de cara al 27S calia treballar per vèncer el “me’n fotisme” i el vertigen d’algunes persones. Uns per pensar que no cal anar a votar, i els altres per el temor davant de certs canvis que es poden produir.

Tant Llop, que ocupa el lloc número 42 en la llista de Junts pel Sí, com els voluntaris que l’han acompanyat han volgut posar de manifest la importància històrica de la data del 27S, de cara a construir un nou estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: