Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carme Forcadell, Marta Rovira i Jordi Turull seran diumenge a Vilafranca en l’acte central de Junts pel Sí a la plaça de la vila

L’acte el presentarà el músic i casteller David Miret i comptarà amb les intervencions de les candidates Maria Rosell i Lluïsa Llop i de l’alcalde vilafranquí Pere Regull.

Diumenge a les set de la tarda a la plaça de la vila tindrà lloc l’acte central de campanya a l’Alt Penedès de Junts pel Sí. La candidatura independentista vol omplir la plaça vilafranquina per seguir avançant per guanyar la majoria a favor del Sí el 27 de setembre.
Per fer-ho a l’acte es comptarà amb Carme Forcadell, expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana i que és la número 2 de la candidatura que encapçala Raül Romeva; també hi serà la secretaria general d’Esquerra Republicana, la Marta Rovira; i finalment el portaveu parlamentari de CDC Jordi Turull.
Les candidates territorials de la comarca, Maria Rosell i Lluïsa Llop també intervindran a l’acte, de la mateixa manera que l’alcalde de la capital alt penedesenca, Pere Regull que farà la benvinguda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: