Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages tanca a partir de dilluns

Aquest estiu, s’estan fent un seguit d’obres de millores relacionades amb l’eficiència energètica a l’edifici de la Biblioteca Torras i Bages.

Les actuacions afecten la coberta, els tancaments de finestres, els sistemes de calefacció, la climatització, la il·luminació i els acabats de la façana del carrer Ferran, entre d’altres.

A partir de dilluns vinent i fins a mitjans de setembre aproximadament, la biblioteca tancarà les seves portes per poder fer aquestes millores.
Des de la Torras i Bages comuniquen que, a través del seu bloc i les xarxes socials, aniran informant de les obres i de quan tindrà lloc la reobertura dels diferents espais de la biblioteca.

Mentre la biblioteca estigui tancada, tots els usuaris que tinguin en préstec, revistes, pel·lícules, cd’s o llibres poden retornar-ho tot a la bústia que hi ha davant, al carrer. També es poden renovar el préstecs a través de la pàgina web Biblioteca Virtual o bé trucant al telèfon 93 890 40 30.

Per donar servei sobretot als estudiants que fan ús de la biblioteca Torras i Bages com espai d’estudi, durant aquest mes està oberta de manera excepcional la sala d’estudi de l’ESCAVI, al número 27 del carrer Amàlia Soler, amb el mateix horari d’estiu que la biblioteca; és a dir, de dilluns a dijous de dos quarts de quatre a dos quarts de nou i divendres al matí de nou a dues.

A partir de setembre, les sales d’estudi, la de l’ESCAVI i la de la Casa Amiguet, tornaran a obrir les seves portes en el seu horari habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: