Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els preus del préssec d’Ordal s’han mantingut durant els darrers deu anys

En el desè aniversari del mercat del préssec d’Ordal, els fructicultors constaten que els preus s’han mantingut al llarg de tot aquest temps.

Se situen entre l’euro i els dos euros 75 cèntims, segons explica un dels membres de l’Associació de Productors de Préssec d’Ordal i Avinyonet Josep Esteve.

Com a paradista, Esteve destaca que les campanyes publicitàries que s’han fet aquest any, han funcionat a l’hora d’atraure nous visitants al mercat. Mentre afirma que els clients són fidels un cop coneixen el producte.

Pel que fa als reptes de futur, tant del propi mercat com del préssec d’Ordal, Esteve afirma que s’ha de seguir consolidant el mercat com a esdeveniment i captar l’atenció dels botiguers.

Aquesta tasca per arribar als botiguers ja s’ha iniciat aquest any amb bons resultats fins al moment. El que han transmès als productors des de les botigues és que els ha anat bé garantir al consumidor final el gust característic del préssec d’Ordal durant tota la temporada, sense haver de recórrer a préssecs d’altres llocs.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: