Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El festival Vinyasons es consolida amb una tercera edició marcada pel major interès del públic local

El festival Vinyasons es consolida amb una tercera edició marcada pel major interès del públic local

Vinyasons és una iniciativa de l’Orquestra de Cambra del Penedès que manté l’oferta musical durant l’estiu aprofitant les grans possibilitats sensorials i acústiques que brinden els cellers del Penedès.

El festival arribava enguany a la seva tercera edició, de finals de maig a finals de juliol, estenent-se pel territori més enllà de la DO Penedès, amb dos esdeveniments al Bages i al Priorat. Però també apostava fort per una oferta musical més eclèctica i per comunicar els concerts com a experiències úniques. Tots aquests canvis han resultat ser positius perquè Vinyasons s’ha consolidat, ha incrementat en un 24% la venda d’entrades i ha obtingut una ocupació mitjana del 78%, amb set de les quinze sessions programades completament plenes. Però un altre aspecte molt positiu d’aquesta tercera edició és que el festival ha aconseguit captar el públic local que, fins ara, no havia acabat de funcionar.

Vinyasons ha programat set espectacles en total, alguns dels quals han rodat per més d’un dels quinze cellers participants. El director del festival destaca la qualitat de les propostes, que arrencaven a les Caves Vilarnau de Sant Sadurní amb la companyia A’s de veus i el seu Cabaret Songs.

També apunta el gran potencial que tenen els cellers i el seu entorn per gaudir d’una vetllada musical, cultural i enogastronòmica de luxe.
McGuinness dóna per fet que hi haurà quarta edició i destaca que el Vinyasons té molt de potencial a explotar.

El director també remarca la implicació dels cellers, que s’han bolcat en la celebració de l’esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: