Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El celler Jean Leon prepara la Nit d’Estrelles on es combinarà l’astronomia amb els vins

L’activitat consistirà en una masterclass a càrrec de l’astrònom Joan Antoni Català i una posterior observació de les estrelles a través d’un telescopi. Això serà aquest divendres al celler que Jean Leon té a Torrelavit. La Nit també constarà d’una visita guiada pel celler i un sopar còctel amb degustació de vins i música ambiental. [...]

L’activitat consistirà en una masterclass a càrrec de l’astrònom Joan Antoni Català i una posterior observació de les estrelles a través d’un telescopi. Això serà aquest divendres al celler que Jean Leon té a Torrelavit. La Nit també constarà d’una visita guiada pel celler i un sopar còctel amb degustació de vins i música ambiental. L’esdeveniment començarà a partir de dos quarts de nou del vespre al centre de visites Jean Leon.

La Nit d’Estrelles organitzada pel celler pendesenc té un preu de 38€ i requereix reserva prèvia a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: