Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

9 dels 19 originals presentats passen a la segona fase de l’edició d’El Lector de l’Odissea

Aquesta setmana els membres del Consell dels Cent Lectors han començat la segona fase de lectura dels originals que s’han presentat a l’edició d’enguany del concurs “El lector de l’Odissea”.

De les 19 obres que s’havien presentat al concurs, els lectors repartits en 10 grups n’han triat 9 que a partir d’ara tornaran a ser llegides per valorar-les. L’Anna Ruiz, membre del Consell dels 100 Lectors, comentava que les obres que han passat a la segona fase tenen molt de nivell i unes temàtiques molt diverses.

 

La tasca dels lectors és valorar les obres que s’han presentat, debaten en els diferents grups per tal de decidir quines passen a la següent fase.

 

Ruiz explica que aquest anys no és el que tenen més originals, però que en aquestes darreres edicions el que sí han detectat és que el nivell de les obres que es presenten és més alt.

Durant aquestes properes setmanes, els lectors completaran aquesta segona fase de valoració dels originals, i el 17 de setembre decidiran quines són les 5 obres que acaben passant a la fase final. D’entre les quals el jurat decidirà quina és l’obra que s’endú el premi “El lector de l’Odissea” en la seva dissetena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: