Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reconeixement a les empreses , professionals i alumnat del Programa de Formació –La Forquilla

Aquest dimarts va tenir lloc l’acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció la Forquilla de l’especialitat d’Auxiliar d’Hoteleria, Cuina i serveis de restauració de Vilafranca.

L’acte va ser presidit pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, l’equip tècnic del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca i, amb la presència de les empreses col·laboradores, familiars i alumnat del PFI.

El Programa de Formació i Inserció la Forquilla està adreçat a joves que no han obtingut el graduat en ESO, que volen formar-se en un ofici i/o retornar al sistema educatiu reglat.

Al llarg del curs els alumnes han combinat classes teòriques amb pràctiques a les empreses. També han col·laborat en diversos actes a la vila, realitzant, fins i tot , dos programes a Penedès TV.

Les empreses que col·laboren en el programa també s’han mostrat satisfetes pels resultats.
Angie Escofet, restaurant l’Espurna: 44’02’’ Bueno l’aventatge….mútua 44’23’’

Durant l’acte es va fer la presentació d’un vídeo d’imatges de la trajectòria realitzada per l’alumnat en el pas del programa. En l’acte també es va fer el reconeixement a la tasca de les empreses col·laboradores i de tots els docents i professionals implicats en la formació de l’alumnat, i se’ls va fer el lliurament d’un obsequi. Finalment, es va fer l’acte de lliurament d’un record als alumnes.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació va destacar la importància de la col·laboració i participació del empresaris en els diferents projectes formatius del centre. En la gran majoria esdevenen una peça clau doncs és a través de les estades pràctiques en els establiments que l’alumnat pot viure en directe el treball professional que es realitza en el sector de la restauració alhora que es motiven en l’adquisició d’habilitats, hàbits i iniciatives que els afavoriran la inserció laboral.
També es va dirigir a l’alumnat motivant-los i encoratjar-los per aconseguir l’èxit en les seves trajectòries formatives i professionals posant en valor l’esforç i la dedicació.
La cloenda es va celebrar a la sala d’actes de la Fassina i va comptar també amb la participació dels alumnes del curs cuina de La Fassina que van oferir un esmorzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: