Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Programa deformació i Inserció La Forquilla visita el VINSEUM i la masia La Torre del Gall

El Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració, del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca organitza visites a empreses de l’entorn per tal de complementar la formació que els alumnes reben en el centre i en les empreses on fan estades pràctiques.

El passat mes de febrer van visitar la Masia La Torre del Gall de Cal Soler, de Sant Cugat Sesgarrigues, i VINSEUM, de Vilafranca, on van gaudir de dues excel·lents masterclass. En la primera de les empreses, dedicada a la preparació d’esdeveniments i celebracions en el sector dels càterings, i després de visitar les instal·lacions, es va permetre que els alumnes experimentessin directament el treball en l’àmbit de la restauració a través d’un taller d’aperitius impartit pel xef Josep Soler i el seu equip, en el que els alumnes van elaborar diferents aperitius.
La segona visita va consistir en un recorregut pel VINSEUM-Museu de les Cultures del Vi, per tal d’ampliar els coneixements sobre la història del vi, el procés d’elaboració, les varietats de raïm i les eines i maquinària que s’han utilitzat al llarg del temps en aquest ofici. A continuació van visitar la Taverna del Vinseum participant en una sessió informativa a càrrec del sommelier Ton Colet sobre com servir el vi i la temperatura més adient per a la consumició de cada varietat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: