Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PFI La Forquilla ha tornat a col·laborar amb el Rebost Solidari

El PFI La Forquilla ha tornat a col·laborar amb el Rebost Solidari

L’alumnat del PFI La Forquilla ha participat per quart any consecutiu a la Festa de la Solidaritat, el passat 29 d’octubre, i els diners recollits es van destinar al Rebost Solidari.

L’alumnat del PFI La Forquilla va participar per quart any consecutiu a la XVII Festa de la Solidaritat que va tenir lloc el passat 29 d’octubre a la tarda a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca, amb l’estand “Cuines del Món amb el Rebost Solidari”.
“Cuines del món” és el projecte integrat que elaboren cada any els alumnes del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració, i representa l’eix transversal de tota la formació realitzada durant el curs. Es treballa des d’un vessant teoricopràctic i en equip per tal de poder aglutinar el que van aprenent dia a dia.
L’objectiu final del projecte integrat és la producció i emissió per part de Penedès TV d’un programa de cuina intercultural. Els alumnes són els únics protagonistes, els quals a partir d’una recepta pròpia del seu país han realitzat petits projectes que han culminat finalment en el programa de televisió.
Aquesta acció social s’ha materialitzat amb l’estand Cuines del món amb el Rebost Solidari, que ha posat a la venda els plats elaborats pels alumnes en el programa de Penedès TV Cuines del món. Els plats elaborats van ser el briuat d’ametlles del Marroc, la banitza, originària del Bulgària, l’empanada gallega i els panellets d’origen català. Els diners recaptats s’han destinat a la compra d’aliments per omplir el Rebost Solidari.
L’èxit de l’experiència ha estat possible gràcies a la col·laboració de les dues entitats participants, de la implicació, l’esforç i el compromís de l’alumnat del PFI així com de tot l’equip de professionals del programa i les persones voluntàries del Rebost Solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: