Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola de dansa Atrezzo ha finalitzat la temporada amb un espectacle musical al Casal

Divendres passat a la nit l’escenari del Casal de Vilafranca acollia un espectacle musical en el que hi participaven totes les ballarines i ballarins de l’escola Atrezzo Dance Academy que es troba al gimnàs Grangela de Vilafranca.

L’escola està dirigida per la jove Alba Quirós que el mes de setembre de l’any passat va iniciar l’aventura de tirar endavant la seva pròpia escola de dansa. 10 mesos més tard es presentava aquest espectacle que repassava una història triple d’amor en funció de l’any que s’havia viscut, amb tres parelles d’enamorats dels anys cinquanta, dels vuitants i de l’actualitat. Abans d’iniciar l’espectacle es va presentar també una novetat musical.

L’Alba continua pensant en el futur de l’escola amb un objectiu molt clar per als propers anys.

Dalt de l’escenari van ballar amb molta soltura tots els grups de l’escola, tan de diferents nivells d’edat, com de tècniques diverses. Al final amb música recordant l’espectacle de Sister Act es van casar les tres parelles. Va ser un final apoteòsic.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: