Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta i el repartiment de programes encetarà aquest dissabte els actes de la festa Major de la Ràpita

Dilluns 27 de juliol, a dos quarts de deu de la nit, es farà el terrabastall Rapitenc de festa major amb l’encesa de la tronada d’inici de festes encesa pels membres de la Junta del Centre Cultural Recreatiu Rapitenc, entitat organitzadora de la Festa. Acte seguit, davant el Centre Cultural tindrà lloc l’acte de lluïment dels balls de festa major i el pregó, que enguany anirà a càrrec del Casal de la Gent Gran.

Dimarts, 28, a les 9 del vespre es farà la novena edició de la caminada de capvespre i dimecres a un quart d’onze de la nit el concert sota les estrelles amb Joan Reig i degustació de cava i coca.

Dijous dia 30 al vespre serà el torn per una sessió d’esports de nit amb degustació final de meló i síndria i divendres es farà el sopar de germanor, el tradicional joc de sempre i discoteca a la fresca.

Els actes de la festa major continuaran de l’1 al 3 d’agost amb les activitats centrals de la festa, cercaviles, l’acte sacramental i les sàtires dels diables, la fogardera o els balls i concerts de festa major, entre altres.

Els actes complets del programa de la Festa Major es poden consultar al web municipal www.santamargaridaielsmonjos.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: