Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha inaugurat la remodelació del parc de Llevant de La Ràpita

La inauguració es va dur a terme aquest passat divendres a la tarda.

Es tracta d’una zona verda de gairebé 13.000 metres quadrats situada al passeig de Joan Vidal i Miró que serveix com a àrea d’esbarjo i lleure pel veïnat. El projecte ha permès la revalorització d’aquest espai natural amb el manteniment de l’arbrat i els arbustos existents, però amb l’afegit d’algunes intervencions destinades a crear un lloc de trobada, d’activitat física i de lleure.

Desprès de l’impàs de la pandèmia l’ajuntament té previst completar diverses millores contemplades en el pla de mandat pel municipi.

Al parc de Llevant de La Ràpita s’ha creat un camí ondulant de passeig amb alguns eixamplaments amb bancs, pensats com a espais de repòs, i amb aparells d’activitat biosaludable, destinats a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure per a totes les edats.

En sintonia amb l’activitat física també s’ha creat un recorregut permanent de cros, de 500 metres, que discorre com un petit corriol entre l’arbrat i amb fites indicadores de la distància.

El parc compta amb un espai d’esbarjo caní amb tanques perimetrals i elements de joc per als animals. També s’han dut a terme millores en la jardineria i la col·locació de diversos fanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: