Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emmarcat dins els actes del 5è aniversari de la Jove es presenta un nan de la colla

Aquest diumenge tindrà lloc, a les 12 h del migdia, un acte especial per la Jove, la presentació d’un nan casteller de la colla, que es cedirà a la Festa Major dels petits per a que sigui ballat pels nens de la vila.

El nan l’ha construït en Gerard Fernàndes, del taller EncartroNats, dedicat a la reproducció d’imatgeria festiva i popular en cartró-pedra. Serà una sorpresa per a tothom veure aquesta nova peça festiva que es podrà veure ballar cada any l’1 de setembre i, possiblement, en alguna festa especial de la Jove.
El nan ha estat encarregat i sufragat pel Consell Jove, un organisme consultiu intern que agrupa els fundadors, ex-presidents i ex-caps de colla i que en farà donació a la colla. El Consell Jove va decidir a la seva primera reunió presentar aquesta proposta a la Junta, que ho va veure amb bons ulls i, tot seguit, ho va proposar al Consell de la Festa Major, qui també ho va validar. Així, la colla que, segons ha decidit, la cedirà cada any a la Festa Major del Petits perquè llueixi amb la resta de nans infantils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: