Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Casals d’estiu de la comarca es reuneixen en una jornada esportiva a Vilafranca

La jornada ha comptat amb la participació de 1.200 nens de 22 casals d’estiu organitzats pel Consell Esportiu. La zona esportiva de Vilafranca va quedar petita al llarg d’aquest matí, on els nens van poder practicar diferents esports com l’hoquei o el bàsquet. Un dels objectius de la iniciativa és la comunió entre els diferents [...]

La jornada ha comptat amb la participació de 1.200 nens de 22 casals d’estiu organitzats pel Consell Esportiu. La zona esportiva de Vilafranca va quedar petita al llarg d’aquest matí, on els nens van poder practicar diferents esports com l’hoquei o el bàsquet. Un dels objectius de la iniciativa és la comunió entre els diferents casals de la comarca.

La Zona Esportiva estava dividida en diverses parts, per on els diferents grups de nens anaven passant, seguint un horari predeterminat. Dins al pavelló es jugava a bàsquet, a la pista exterior coberta a bàsquet i hoquei i en els camps de futbol hi havia els partits de mataconills i l’ultimate.

El secretari tècnic del Consell Esportiu, Pep Besolí també va destacar el bon estat de salut dels casals que organitzen aquest any. Tot i que s’ha de valorar el 31 de juliol, Besolí explicava que estan anant molt bé tots els casals i que els nens van repetint i ampliant les setmanes de participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: