Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El taller ‘Fem un musical’ d’Espai de Veus adaptarà ‘Mamma Mia!’ en un espectacle de teatre

Els alumnes que han participat en el taller musical que organitza l’associació Espai de Veus representaran el famós musical de ‘Mamma Mia!’ aquest divendres al teatre de Sant Miquel d’Olèrdola. Els participants al taller, 16 joves d’entre 12 i 17 anys, han preparat 7 cançons i coreografies del musical. A més a més, també han [...]

Els alumnes que han participat en el taller musical que organitza l’associació Espai de Veus representaran el famós musical de ‘Mamma Mia!’ aquest divendres al teatre de Sant Miquel d’Olèrdola.

Els participants al taller, 16 joves d’entre 12 i 17 anys, han preparat 7 cançons i coreografies del musical. A més a més, també han de preparar el text, el vestuari i els decorats que utilitzaran. L’objectiu del taller és proposar una oferta diferent del que és habitual en aquestes dates.

La coordinadora recordava que, tot i ser Capital Cultural Catalana, Vilafranca té els equipaments musicals tancats durant l’estiu. Per culpa d’això, han d’anar a fer la representació final del seu taller a Sant Miquel d’Olèrdola, un espai que els va acollir perfectament durant la primera edició, l’any passat.

Tot i aquest inconvenient, i que encara falten els últims dies per acabar-lo de valorar, el taller ha estat tot un èxit, tant de participació com de qualitat. L’any anterior, el resultat final ja va ser espectacular i aquest any esperen repetir-ho.

La coordinadora de l’Espai de Veus estava molt contenta dels joves que s’han apuntat aquest any.
Els alumnes seguiran treballant fins divendres a la tarda, que serà quan presentaran el resultat final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: