Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vuitantena de persones ha assistit a la jornada “Impulsa el teu celler amb google” que ha ofert l’empresa Polièdric al Vinseum

Polièdric és una empresa ubicada a Vilafranca especialitzada en màrqueting digital, amb una gestió de campanyes que pot arribar arreu del món.

Aquest dijous ha ofert una jornada d’assistència gratuïta adreçada al sector dels cellers i de l’enoturisme del Penedès. Una jornada que ha començat al la benvinguda per part d’Anna Gual i tot seguit amb la primera de les conferències a càrrec de la directora de Polièdric, Magali Benítez, que ha plantejat com fer campanyes digitals ideals pel sector del vi i el cava. Benítez ha destacat la importància del posicionament a Google en la cerca però també ha parlat de la necessitat d’altres suports on fer present els productes vitivinícoles i les experiències enoturístiques.

En el transcurs de la jornada, que s’ha celebrat a l’auditori del Vinseum de Vilafranca també s’ha parlat de quins són els reptes que els dispositius mòbils plantegen a les empreses, o de YouTube com un canal imprescindible per fer marca i aconseguir vendes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: