Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Isabel del Pilar Valero i Joaquín Riñón Rey han guanyat el 23è concurs de poesia de primavera de Les Clotes

En el transcurs d’un acte celebrat a la seu de l’Associació de Veïns del barri de les Clotes es va fer el lliurament dels premis de la 23ena edició del concurs de poesia.

El president de l’Associació, Joan Manuel Torralba, va iniciar l’acte amb una aportació poètica i assenyalant l’esforç que suposa per a l’entitat organitzar un concurs d’aquestes característiques. Tot seguit es va procedir, per part de Patro Recober, a llegir l’acte del jurat, donant a conèixer els guanyadors en la categoria de poesia en català, premis Antoni Massanell i en la categoria de poesia en castellà, premis Luís Chamizo.
El guanyador del premis Luís Chamizo ha estat el valencià, Joaquín Riñón amb l’obra “De la frontera”.

El premi local ha estat per Marta Lázaro de Vilafranca pel poema titulat “M” i el segon premi per Evaristo Hernández de Segur de Calafell pel poema “Te perdiste la alborada”.
En la categoria Antoni Massanell, el primer premi ha estat per Isabel del Pilar Valero Herrera de Vilafranca pel poema “ Cambres buides”.

En la categoria local la guanyadora ha estat Beatriz Nieto de Vilafranca pel poema “Ceuta, Lampedussa i L’avernus”, i el segon premi per Carles Figueres de Llorens del Penedès pel poema “Són 18 mesos”.
En el lliurament dels premis hi van participar els regidors en funcions Raimon Gusi i Jordi Solà. El jurat aquest any ha estat format per Armand Beneyto, Josep Mª Rovira i Miquel Cartró, i l’acte va acabar amb el recitat de dos poemes d’Antoni Massanell per part de l’Armand Beneyto.

Comentaris

  1. Isabel del Pilar Valero

    Us agrairé que rectifiqueu el titular. La guanyadora del Premi 1r premi Antoni Massanell, Com dieu en algun moment de la notícia hes estat jo: Isabel del Pilar Valero.

    Marta Lázaro, ha estat la guanyadora del premi local.

    Gràcies!

    Isabel del Pilar Valero

  2. Isabel del Pilar Valero

    Una última cosa. El premi s’ha obtingut mitjançant el poemari: Cambres buides, el qual està compost per 6 poemes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: