Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fassina de Sant Sadurní ha acollit la cloenda del curs 2014-2015 de PFI-PTT i el projecte Okupa’t

Aquest dimarts el celler de La Fassina va acollir la cloenda del curs 2014-2015 del Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de cuina i del projecte Okupa’t.

Els regidors de Promoció Econòmica en funcions de Sant Sadurní, Josep Subirana, i d’Educació, Víctor Perxés, van ser els encarregats d’atorgar les orles als alumnes del programes, així com els reconeixements a les empreses i organismes col·laboradors que permeten als alumnes la realització de pràctiques i, en molts dels casos, el seu primer contacte amb el món laboral.
Els dos regidors van destacar la importància de comptar amb empreses que creïn aquests ponts entre l’escola i el món laboral, així com les bones oportunitats que s’obren per als alumnes per tal de seguir els seus estudis en cicles de formació professional de grau mitjà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: