Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir a la tarda hi va haver retencions de trànsit a l’autopista AP-7 a causa d’un accident greu

Pel que fa a mobilitat durant la tarda d’aquest diumenge a l’AP-7 es va complicar la circulació a l’altura d’Olèrdola on va tenir lloc un accident greu entre turisme i una motocicleta.

Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís del sinistre es va rebre a les sis i vint minuts de la tarda al quilòmetre 198 en sentit Tarragona. Per causes que s’estan investigant, van xocar una moto i un cotxe. Com a conseqüència de la topada, van resultar ferides molt greus les dues persones que anaven a la moto. Tant el conductor com l’acompanyant van ser evacuats a l’Hospital de Bellvitge, un en helicòpter i l’altre en una ambulància del SEM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: