Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat de VeC creu que el dia que fa avui ha de facilitar una gran participació ciutadana a les eleccions municipals

L’alcaldable de Vilafranca en Comú ha anat a votar a les 10 del matí a l’escola Baltà Elias.

S’ha mostrat tranquil desprès de la intensa feina dels darrers quinze dies. Avui també afronta un dia de treball, en contacte amb els apoderats de les meses i , posteriorment, amb el seguiment dels resultats electorals que farà des de la seu dels Xicots de Vilafranca, Cal Noi-Noi.
Avui s’ha mostrat tranquil perquè la feina de difusió del seu programa ja està feta i espera que hi hagi una gran participació ciutadana a les eleccions municipals.

Desprès d’uns quants dies molt moguts Ramon Arnabat explica que ahir va passar la jornada de reflexió amb tranquil·litat i fent coses que li agraden, però que en els darrers dies no havia pogut fer. Al matí va anar a comprar al mercat, va escoltar poesia al migdia, va arreglar les plantes de la terrassa a la tarda i el vespre el va dedicar a la lectura i al cinema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: