Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Felip Puig defensa un enoturisme lligat als productes de qualitat del Penedès com a eina de reactivació econòmica

Felip Puig defensa un enoturisme lligat als productes de qualitat del Penedès com a eina de reactivació econòmica

El Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha visitat aquest dijous el Penedès, per tal de participar en un dinar que organitzava la Unió Empresarial del Penedès a les caves Vilarnau de Sant Sadurní; i en que va parlar del “País del Cava, indústria, enoturisme i telecomunicacions”. Abans però, va fer una visita a les caves Nadal, a Torrelavit.

En aquest espai Felip Puig va explicar que el Penedès és la primera regió vitivinícola de Catalunya, i que considera que encara és una zona que té molt recorregut i que pot i ha de créixer sobre tot en qualitat. Puig remarcava que actualment l’economia comença a sortir de la crisi; però que la majoria de la societat encara no ho està notant. Pel que fa al sector del vi i el cava, està també en aquest camí de recuperació, tant en preus, com en vendes i consum interior.
Centrant-se en l’enoturisme, Puig ha explicat que el món del vi, el cava i el turisme tenen grans possibilitats de maridatge que cal potenciar.

El conseller ha destacat que el clima, el paisatge i la història del nostre país són elements que s’ha de posar en valor; juntament amb productes de primer qualitat com els que es fan al Penedès. En aquest sentit ha defensat una aposta ferma per la qualitat i abandonar els productes low-cost.

Felip Puig es referia a la necessitat d’aprofitar la tirada de Barcelona a nivell turístic, però al mateix temps potenciar l’oferta fóra de la ciutat comtal per atreure aquests turistes a que coneguin les moltes coses que pot oferir el país, per exemple el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: