Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC vol potenciar les zones naturals de Vilafranca i impulsar la recollida selectiva porta a porta

ERC vol potenciar les zones naturals de Vilafranca i impulsar la recollida selectiva porta a porta

Mònica Hill, acompanyada de membres de la llista d’ERC a Vilafranca, ha explicat a la zona del camí de Sant Pau amb el Balcó de les Clotes algunes de les propostes que tenen en temes de preservació de l’entorn natural, la gestió dels residus, l’energia i la mobilitat.

Ha reconegut que en la gestió dels espais naturals s’ha fet una feina correcte, que cal continuar per exemple amb els espais de la Muntanya de Sant Pau i de Sant Jaume. La gran aposta seria preservar i potenciar tot l’entorn del Balcó de les Clotes.

També aposten per continuar amb la tasca dels horts urbans i els bancs de terres.
Pel que fa a la gestió de residus, ERC considera que hi ha molt de camí per recórrer. Hill defensa la implantació de la recollida selectiva porta a porta al centre, i estudiar si es pot aplicar en algun altre barri.

Finalment proposen treballar per assolir el màxim de suficiència i independència energètica, aprofitant recursos com el sol amb plaques fotovoltaiques, el vent o les vinyes per fer biomassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: