Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC clou la campanya electoral recordant la seva defensa dels serveis municipals i la protecció social

Els socialistes vilafranquins van omplir ahir la sala d’actes de l’Escorxador en l’acte central i de cloenda de la campanya.

El candidat, Francisco Romero va entrar acompanyat dels exalcaldes Fèlix Sogas i Marcel Esteve. Va ser aquest darrer qui va parlar abans que ho fes l’actual candidat i qui va defensar la gestió duta a terme pel PSC a l’ajuntament de Vilafranca.

Romero recorda el model d’ajuntament amb serveis públics i protecció social que s’ha mantingut fins ara i que és referència a Catalunya, però parla també de la necessitat d’afegir nous projectes per encarar la sortida de la crisi.

El candidat socialista va fer referència també al debat celebrat la setmana passada entre els sis candidats, organitzat per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, del qual en va sortir molt satisfet perquè va poder mostrar que el PSC té les idees clares del que vol per la ciutat.

Els socialistes vilafranquins consideren que altres forces fan discursos demagògics, o confonen la vila amb el país, mentre que la seva proposta està centrada en mantenir el segell de model de serveis públics i atenció social que ha tingut Vilafranca.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: