Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adrià Puntí reuneix 200 persones a l’Auditori de Vilafranca

El músic de Salt, cervell i ànima d’Umpah-Pah, arribava aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca acompanyat de la Bang Bang Band.

Puntí és considerat per molts com el millor músic de la seva generació i, en la seva actuació a Vilafranca, feia al públic una proposta alternativa, pensada per trencar amb el seu silenci discogràfic de deu anys. Les dues centes persones que van assistir al concert van poder gaudir de noves cançons. Com deia el mateix Puntí abans de l’actuació, quan vénen eleccions, cal renovar el programa. El músic també va recordar la figura de Carles Sabater.

Durant el concert, Adrià Puntí va recuperar la seva figura teatral com a fil conductor d’un repertori que també va servir per repassar i revisitar les cançons que l’han acompanyat durant tota la seva carrera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: