Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Chamorro, Andrea Mottis i Rita Payés emocionen al Festival de Música i Veu de Vilafranca

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer es va omplir diumenge per escoltar Joan Chamorro Vocal Quartet, on brillen dues veus femenines del planter de la Sant Andreu Jazz Band: la coneguda Andrea Mottis i la vocalista i trombonista de 15 anys, Rita Payés.

Acompanyats per el guitarrista Joan Travé, el quartet va emocionar diumenge els assistents al 3r concert del Festival de Música i Veu que organitza la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca.

Andrea Mottis i Rita Payés combinen plegades talent i joventut, però per al seu mentor, Joan Chamorro, la música no té edat.

 

Rita Payés ha estat la protagonista de la quarta entrega de la sèrie "Joan Chamorro presenta", en què el responsable de la Sant Andreu Jazz Band introdueix tota una sèrie de nous valors provinents del planter jazzístic barceloní.

Diumenge, sonava així, juntament amb Andrea Mottis….

 

El Festival de Música i Veu continua el proper 12 d’abril amb l’Ensemble O Vos Omnes, un dels grups de música antiga amb més projecció de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: