Dijous, 1 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La conselleria de Cultura de la Generalitat crea un nou consell consultiu amb presència de dos vilafranquins

L’historiador i president de l’IEP, Ramon Arnabat, i el gerent de la Societat La Principal "Casal" de Vilafranca i president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, seran nomenats membres del Consell Social de la Cultura.

El proper dimarts dia 3 de març de 2015, es constituirà el Consell Social de la Cultura, un nou òrgan consultiu que pretén que els sectors socials i econòmics participin més intensament en el desplegament de la vida cultural. Aquest nou consell estarà format per 52 membres del món econòmic, social i cultural.

El Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha nomenat com a membres d’aquest Consell a l’historiador i president de l’IEP, Ramon Arnabat, en representació del moviment associatiu cultural català. Per la seva banda el gerent del Casal, Salvador Casals, està nomenat també com a representant de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

El nou òrgan farà un seguiment del sector i de les polítiques públiques del govern. Entre altres funcions, segons la conselleria de Cultura, vetllarà per assolir la màxima socialització del fet cultural i assessorar o emetre informes sobre polítiques  adreçades  a aconseguir-ho. Cap dels seus membres, segons el comunicat de la Generalitat, percebrà cap remuneració ni indemnització per assistir als plens i les sessions de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: