Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca espera recollir 48 mil quilos d’aliments al Gran Recapte

Demà i dissabte se celebra la sisena edició del Gran Recapte d’Aliments. A Vilafranca, els aliments que es recullin als 10 supermercats col·laboradors, inclosos 2 de Sant Pere Molanta, es destinaran al Rebost Solidari que gestiona Ressò.

El banc de distribució d’aliments de Vilafranca atén actualment a 570 famílies i en aquests moments tan sols disposa de queviures per a 10 dies.

El president del Rebost Solidari, Manel Medialdea, confia que a Vilafranca es recolliran uns 48.000 quilos d’aliments, que serviran per cobrir les necessitats dels seus usuaris durant 3 mesos.

 

A tota la comarca, Vilafranca, Gelida, Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos, esperen recaptar unes 70 tones d’aliments. L’any passat, en el Gran Recapte es van obtenir 65 tones i enguany es preveu augmentar fins als 70.063 quilos d’aliments.

Com deia Medialdea, ara al Rebost Solidari només hi ha aliments per a 10 dies i amb el Gran Recapte allargaran 3 mesos més. Tot i la importància d’aquesta gran crida solidària, Medialdea recorda que al llarg de l’any poden anar funcionant gràcies a les donacions d’empreses, veïns i a les recaptes que fan diferents entitats i centres d’ensenyament.

 

La crida realitzada fa uns dies per aconseguir els 280 voluntaris necessaris per al Gran Recapte ha obtingut molt bona resposta i ja els tenen tots. De tota manera, farien falta una quinzena de persones per reforçar alguns torns.

A Vilafranca els supermercats que col·laboren amb el Gran Recapte són els 3 Mercadona, l’Esclat, el Simply i el Consum de l’avinguda Tarragona, l’Spar del carrer sant Jordi i el Coaliment del carrer Germanor.

També s’hi sumen els supermercats Carrefour i Lidl del polígon de Sant Pere Molanta.

Podeu col·laborar comprant aliments en qualsevol d’aquests supermercats tant demà divendres, com dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: