Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Pontons ha demanat al Consell Comarcal ampliar l’horari del servei de bus perquè els seus veïns puguin anar a votar a Torrelles el 9N

Lluís Caldentey ha participat avui en l’entrevista matinal de la Xarxa per explicar els motius pels quals s’ha negat a oferir un local a la Generalitat perquè es pugui fer la consulta ciutadana el diumenge de la setmana vinent.

L’alcalde, del Partit Popular, és també conseller comarcal i ha sorprès amb la petició de l’ampliació d’horaris del servei de bus, que el president del Consell Comarcal va anunciar que es posarà a disposició dels veïns.   Caldentey ha afegit que si el Consell Comarcal no pot ampliar l’horari del servei d’autocar ho plantejarà en una reunió del seu equip de govern a Pontons, amb la possibilitat que sigui l’ajuntament qui financi l’ampliació horària. Una consulta que per altra banda s’ha mostrat obert a acceptar sempre que sigui legal.  Davant la qüestió de si no hauria estat més senzill cedir un local municipal a la Generalitat Caldentey ha explicat els motius pels quals no l’ha cedit. Els ha atribuït als problemes de deute que la Generalitat té amb l’ajuntament.   En concret s’ha referit a un programa per reduir l’àmbit de les urbanitzacions promogut pel govern català, al qual s’hi va afegir Pontons. Segons Caldentey la Generalitat té un deute econòmic amb Pontons que arriba als 300.000€.   Així l’alcalde de Pontons explica que hi ha un problema de feedback amb la Generalitat que no li respon al telèfon i en canvi sí que li ha trucat per demanar-li que posi un local a la seva disposició per fer la consulta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: