Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de la meitat de l’escola Arsenal renovada, després de les obres d’aquest estiu

L’Arsenal de Vilafranca ha afrontat la primera part de les obres que han de suposar la seva remodelació al llarg d’aquest estiu i aquests primers dies de setembre.

Aquesta intervenció, centrada a la planta superior i a la planta baixa, comporta que més de la meitat de l’escola sigui nova.

La planta superior ha estat renovada totalment i a la planta baixa, gràcies a la marxa del SIAJ i de la Sala dels Trinitaris, s’han adequat els espais de recepció, secretaria, direcció i sales polivalents.

La remodelació es completarà l’estiu vinent amb una intervenció a la primera planta.

Aquests primers dies de curs, alumnes i professors encara conviuen amb les obres, però el director de l’Arsenal, Albert Abella, destaca que prima la il·lusió.

 

A partir del curs vinent l’escola d’art municipal comptarà amb una planta superior destinada als estudis de disseny gràfic, una primera planta per a la joieria i una planta baixa per als cursos i estudis no oficials.

La millora, diu Abella, sobrepassa els espais i recorda el salt substancial que ha comportat la municipalització de l’escola. El director de l’Arsenal creu que aquestes millores han de comportar, també, millores formatives.

 

Amb els treballs complets, als quals l’ajuntament destina uns 550.000 euros, l’Arsenal guanyarà uns 200 metres quadrats, perquè a més ocupa l’actual Sala dels Trinitaris i el SIAJ. El Servei d’Informació i assessorament per a Joves obrirà portes de nou dimarts vinent, en uns baixos a costat de l’ajuntament de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: