Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cantant de Fado Núria Piferrer, Névoa, protagonitza dissabte el primer concert del Festival de Música a les Vinyes

El 1r concert del Festival de Música a les vinyes tindrà lloc aquest dissabte a Torre-ramona. L’actuació anirà a càrrec de la cantant de Fado Núria Piferrer, Névoa, que presentarà el treball “Orlando”, basat en el personatge de la novel•la de Virginia Woolf.

Névoa estarà acompanyada amb les guitarres de Vicenç Solsona, el contrabaix de Guillermo Prats i la bateria de Ramón Ángel. El concert començarà a les deu de la nit i després hi haurà el tradicional maridatge de cava dels cellers de Subirats i Préssec d’Ordal.

Torre-ramona, pel seu gran patrimoni arquitectònic i històric, és el lloc ideal per a celebrar un espectacle d’aquestes dimensions i característiques a Subirats. L’esdeveniment, amb propostes de qualitat, vol continuar situant-se com un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el XII Festival de Música a les Vinyes amb la col•laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Piano servei, Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia i la Família Bori De Fortuny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: