Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní, expedientat per la protecció de dades de caràcter personal

Arran d’una denúncia presentada per la UGT de Catalunya, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha comunicat a l’Ajuntament de Sant Sadurní la incoació del procediment sancionador per diverses irregularitats en el tractament de la protecció de dades de caràcter personal, que afecta  totes les persones que hagin facilitat en algun moment les seves dades a l’Ajuntament.

L’ Autoritat va obrir una fase d’informació prèvia per obtenir informació sobre les circumstàncies dels fets i els subjectes responsables, va requerir a l’Ajuntament sadurninenc diversa documentació i va procedir a l’acte d’inspecció presencial. Segons UGT, en aquesta primera fase l’Ajuntament va esmenar algunes de les irregularitats denunciades, però la resolució emesa per l’Autoritat ha estat la comunicació de l’expedient sancionador corresponent a la vulneració de la llei de protecció de dades.

Les Seccions Sindicals de la UGT i del Sindicat de Policies de l’Ajuntament de Sant Sadurní, que dilluns donaran explicacions públicament sobre aquest expedient i sobre  l’augment de les incapacitats temporals dels treballadors de l ‘Ajuntament en aquests dos anys, denuncien que en aquest període l’Ajuntament ha rebut més denúncies que en els darrers vuit anys.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: