Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

69 empreses del sector vitivinícola català reben ajuts per a la internacionalització

El Departament d’Agricultura ha concedit l’ajut per a la promoció de productes vitícoles a tercers països per a la campanya 2013/2014 a un total de 69 empreses catalanes del sector del vi i del cava.

Aquest ajut està recollit a l’Organització Comuna del Mercat vitivinícola i té com a objectiu fomentar la competitivitat i el coneixement de les característiques i qualitats dels vins. La finalitat no és altre que contribuir a la millora de la seva posició competitiva i a la consolidació o, en el seu cas, a l’obertura de nous mercats a tercers països.

La inversió total que s’ha concedit als sol·licitants per a la promoció a tercers països és de  20,3 milions d’euros, xifra molt similar a la convocatòria passada, tot i que aquest pressupost està repartit entre 365 programes, al voltant de 100 més que l’any passat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: