Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa de serveis a l’agricultura Continental Trade 2000 ha obert portes

Aquest dimarts a la tarda es va fer la inauguració de l’empresa Continental Trade 2000 que es troba al carrer La Múnia número 76 del polígon industrial Domenys I de Vilafranca.

Com va destacar en el discurs inaugural l’administrador de l’empresa, Josep Anton Rossell, s’ofereixen serveis a l’agricultura, en concret productes fitosanitaris, adobs i tot tipus de materials per emparrats de la vinya. En el camp dels fitosanitaris és representant de la marca Sapec Agro. Per aquest motiu la inauguració comptava també amb la participació del director comercial de Sapec Agro a Espanya, Javier Blasco.

Blasco destaca que ja tenien presència al territori del Penedès però que a partir d’ara tenen un punt destacat a Vilafranca.

 

Sapec Agro es troba entre els principals empreses en el mercat del cultiu de la vinya a l’estat espanyol i va iniciar la seva implantació l’any 1999 a Catalunya.

 

 

 

2013-06-12-s

SAPEC 2

 

A la inauguració de  Continental Trade 2000  Josep Anton Rossell també va donar la paraula al president de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada, que va explicar el treball de la seva entitat per difondre el Penedès vitivinícola amb l’objectiu que millori el posicionament del producte i que d’aquesta manera se’n pugui beneficiar també el pagès amb l’augment del preu del raïm. També en aquest sentit va explicar l’acció de promoció que es farà aquest cap de setmana a Barcelona.

A l’acte hi havia una nombrosa presència de representants del sector de la pagesia de l’Alt Penedès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: