Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera Shopping Night Wine de Vilafranca va omplir d’activitat el centre

Prop de 150 botigues van obrir les portes divendres més enllà del seu horari habitual a Vilafranca amb motiu de la primera <em>Shopping Night Wine. </em>

La iniciativa de l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila va aconseguit omplir el centre d’activitat i de públic.

D’aquí la satisfacció pels resultat.

La festa va començar amb força i entre d’altres amb un dels principals atractius el primer <em>Walking Dance</em> de Catalunya, dirigit per l’animador Claudio Melamed i organitzat per l’Espai d’Esport ED’s. Aquest <em>Walking Dance</em> recorria diferents carrers al ritme de la música amb l’objectiu que la gent s’animés a participar. La idea ve dels Estats Units, on es va desenvolupar i va tenir una gran acollida tant per part del públic com dels comerciants de la Cinquena Avinguda de Nova York.

Experiències com el <em>Shopping Night </em>de Vilafranca ja se n’han fet a d’altres indrets. A Vilafranca el Centre Vila feia temps que hi anava al darrera.

Els establiments del centre de Vilafranca se les van empescar per oferir una gran varietat d’activitats atractives.

Des de desfilades d’infants, o passis de roba de bany,  i també una de les atraccions, una noia maquillada amb body-paint que també va desfilar. Anava despullada de la part de dalt i maquillada com si fos roba.

També hi va haver la presència d’alguns personatges coneguts com la cantant Niar-hi d’Operación Triunfo.

Totes aquestes activitats van fer que hi hagués molta gent al centre de la Vila, però també van cridar molt la atenció els descomptes i ofertes.

Entre les sorpreses hi havia també el sorteig de productes adreçat a reforçar la targeta client.

Les botigues, a més de regals i ofertes en els seus productes, oferien tastos de vins de la Denominació d’Origen Penedès. A la porta de les botigues hi havia un rètol que indicava la procedència dels vins.

 

Al llarg de tota la jornada hi havia també música, en alguns casos amb DJ, o també amb concerts en viu, com el jazz d’Enric Alegre, a la plaça Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: