Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 persones al dinar de la 97a Setmana de la Gent Gran

El dinar de germanor, celebrat al Celler de Can Codorniu aquest diumenge passat, ha donat el tret de sortida a la 97a edició de la Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní, amb més comensals que l’any passat, en concret 335.  <br />

Com és tradicional, durant el dinar es va fer lliurament d’un ram de flors a l’avi i l’àvia de més edat que van assistir-hi, en aquesta ocasió el Joan Rosell de Cal Ticus i la Dolors Raventós.

L’alcalde, Josep Maria Ribas, va destacar el valor de la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments i va apuntar la data del centenari de la festa com una efemèride que caldrà celebrar l’any 2016 de manera especial.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: