Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVV de l’Espirall esmena el seu vicepresident i descarta encarregar-se de la celebració de la Feria de Abril

El president de l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall ha rectificat les afirmacions d’Antoni Alsina, vicepresident de l’associació, que en declaracions a aquesta casa havia anunciat la celebració de la Feria de Abril al barri, per primera vegada.

Segons Alsina, la festa permetria reaparèixer La Caseta del Centro Cultural Rociero que fa dos anys que no té presència a la festa del barri.

El president, Antonio Díaz, puntualitza que l’associació no s’encarregarà de la celebració de la Feria de Abril i per tant, no pot posar data a la reaparició de La Caseta, perquè està en mans del Centro Cultural Rociero.

Alsina també havia explicat a aquesta emissora que la festa del barri s’havia convertit en sinònim de Caseta i des de l’associació veïnal volien separar definitivament les dues activitats.

El president, Antonio Díaz, ha confirmat aquest extrem però deixa en mans del Centro Cultural Rociero la decisió de la reaparició de La Caseta i quan ho facin.

Segons Díaz, si el Centro Cultural Rociero vol tornar a instal.lar La Caseta tindrà tot el suport de l’associació, com la resta d’entitats del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: