Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Roca nou ambaixador del xató

En el marc del Palau Robert de Barcelona, es va presentar aquest dijous  una nova edició de la Ruta del Xató, la temporada gastronòmica que les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, dediquen a un dels seus plats més internacional: el xató; que any rere any per aquestes dates, i fins el mes d’abril, es pot degustar en els quasi 70 restaurants recomanats d’aquestes comarques.

Durant la presentació d’aquesta 15ª temporada, també s’ha nominat com a ambaixador al xef Joan Roca del Celler de Can Roca, reconegut amb 3 estrelles Michelin, el qual va agafar el testimoni de la també xef Carme Ruscalleda, i que s’ha compromès a ajudar a difondre el plat del xató i les seves virtuts allà on vagi, i ha remarcat el fort lligam de la seva cuina amb els plats de cuina típica catalana entre els que el xató n’és un clar exponent. La Ruta del Xató  és  una iniciativa conjunta i un exemple d’èxit de col•laboració entre ajuntaments  i gremis de restauració de 3 comarques diferents i 2 províncies, que sota el mateix paraigües,  treballen per fomentar el coneixement i generar valor al territori, impulsant l’activitat turística.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: