Dilluns, 17 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Remeiart ha començat aquest cap de setmana amb la degustació de les tapes i menús

Després de l’èxit de públic de la passada edició, el Remeiart ha avançat dates i ha començat amb l’oferta gastronòmica fins al 9 de juny.

La degustació de les tapes i menús elaborats amb herbes remeieres compta enguany amb la participació de 14 establiments i tres entitats. Les tapes costen 3,5 euros i se servixen amb vi, cava o aigua.
Els establiments miren de sorprendre als clients cada any, com és el cas del Bar el Coto amb una recepta asiàtica.

Els bars i restaurants consideren que la proposta dinamitza Santa Margarida i els Monjos.

Una de les novetats del Remeiart 2024 és la participació de les entitats a les propostes gastronòmiques de les Cuines i Tapes amb tapes preparades per les associacions que es serviran en jornades especials amb música en directe els dies 31 de maig i 1 i 8 de juny. Les entitats que participaran d’aquest nou projecte seran els Diables del Monjos Spantus, el Club Patí Monjos i l’associació de carnaval els Totxos.

Una altra de les novetats és que la Nit de Vermuts passa a anomenar-se Nit de Vins i Vermuts i presentarà l’oferta de vermuts tradicionals amb vins de productors locals, tallers i música en directe. La Nit de vins i Vermuts es durà a terme al Molí del Foix el dia 8 de juny.
La Fira d’herbes que es fa al Castell de Penyafort es durà aquest proper diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: