Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Pontons incompleix la Llei de Banderes

El PSC pontonenc denuncia que el passat 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els màstils de l’Ajuntament de Pontons, governat pel PP amb majoria absoluta, van aparèixer sense banderes.  <br />

Segons els socialistes, aquest fet va causar una gran indignació entre la població, com va quedar manifest en un acte que una entitat privada del municipi fa cada any per commemorar la Diada, ja que per part de l’Ajuntament no es realitza cap activitat.

Arran d’aquesta absència, en el ple de dimecres passat el grup municipal del PSC va presentar una moció exigint que es presentessin les corresponents disculpes per l’absència de la senyera durant un dia tan assenyalat i que a partir d’ara, es complís estrictament la "Llei de Banderes". La moció va ser rebutjada pel govern del Partit Popular.

En un comunicat, el PSC es pregunta en quina situació queden el edils del Partit Popular que a tota Catalunya i a la resta de l’Estat sol·liciten el compliment de la "Llei de Banderes" i si la direcció del PP avalarà l’actitud del seu govern a Pontons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: