Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP es converteix en promotor financer de l’Institut Català de Finances amb la voluntat de incentivar l’economia

El conveni per oficialitzar aquest acord es va signar a la sala de conferències de la Unió Empresarial del Penedès, UEP. Amb la presència del director comercial de l’Institut Català de Finances, ICF, Antoni Vallès, i el president de la UEP, Albert Calzada, es rubricava l’acord entre les dues parts per tal que l’associació penedesenca actuï com a promotor financer.

Calzada destaca que és un acte important, ja que permetrà que les diferents accions que impulsa l’ICF per promoure l’economia, la competitivitat de les empreses catalanes i el foment de l’ocupació siguin més properes al territori.<br />Des de la UEP consideren que ser promotor financer facilitarà que les empreses del Penedès puguin conèixer amb més rapidesa i exactitud les accions que promou l’ICF en uns moments complicats per l’economia. Calzada apunta que es tracta de línies d’ajut importants per poder tirar endavant a les empreses en general.
Per part de l’Institut Català de Finances, Antoni Vallès remarca que s’ha buscat la Unió Empresarial com a promotor financer per donar un impuls a l’Alt i Baix Penedès, ja que serà la xarxa de distribució dels seus serveis.

A partir d’ara doncs, les empres de la comarca que tinguin interès en conèixer aquestes línies de crèdit i possibles ajuts al desenvolupament empresarial es poden acostar a la seu de la UEP, tant a Vilafranca com a El Vendrell. Des de la Unió Empresarial, com a promotor financer, s’assessorarà a les empreses sobre els productes de l’Institut Català de Finances més idonis a les seves necessitats. L’ICF és una entitat financera pública de la Generalitat que, d’acord amb el seu pla estratègic, té com a missió facilitar finançament a les empreses per tal de contribuir a reactivar l’economia catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: