Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La k poetika torna aquest octubre amb 3 propostes

L’equip de la k poetika, format per Sílvia Amigó, Santi Borrell i Jordi Rivas, dona continuïtat a la korrespondensia poetika estrenada l’any passat. <br />

Després d’haver deixat enrere la kinzena poetika, mantenen el format de 3 actes: un divendres, un dissabte i un diumenge del mes d’octubre. Tots tres dies espaiats dins de les tres setmanes que els separen per tal d’intentar donar espai i que es respiri.

Els tres actes d’aquest octubre han sorgit de la consciència i de la visió d’estimar i necessitar la Paraula com a eina per a la reflexió i també per a fer possible la visió, la creença i l’acció. Fer veure, fer creure i fer actuar. La poètica no tan sols com a cosa bella sinó també com a cosa útil, com destaca la Sílvia Amigó.

Aquest dissabte, 15 d’octubre, la k poetika ha convocat 9 poetes a dir els seus versos més combatius i lluitadors, aquells que volen ser una crida a la protesta, a la plaça Doctor Bonet, a dos quarts de 9 del vespre. Hi participaran Andreu Galan, Enric Casasses, Fèlix Plantalech, Gemma Arimany, Joan Vinuesa, Jordi Vigueras, Oscar Rocabert, Pep Antoni Roig i Santi Borrell.<br />Diumenge, 23 d’octubre, a l’ermita de Sant Pau, celebraran la missa pagesa de la poeta Dolors Miquel, interpretada per Pau Bou i Maite Besora.

I el divendres 28 d’octubre, al plató de Penedès TV, el presentador Emili Manzano conversarà amb el poeta Biel Mesquida, reproduint el desaparegut programa "L’hora del lector", que va conduir al Canal 33 des del 2007 fins al 2011. A més, Amigó explica que l’acte serà transmès en directe per Penedès Televisió.

El poema visual que acompanya el tríptic de la k poetika ha estat creat per Frederic Perers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: