Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca celebra un sopar solidari per la lluita contra l’Alzheimer

Cada any, l’associació Llambrusca-Alzheimer Penedès commemora el 21 de setembre, Dia Internacional de l’Alzheimer, i aquest 2011 ho farà en format de sopar. <br />

Dimarts vinent, vigília del Dia Mundial de l’Alzheimer, celebra un sopar solidari a Cal Figarot.

Amb l’objectiu de recaptar fons, el sopar estarà amenitzat per l’actriu i narradora Jordina Biosca, un duet a càrrec del músic Paton Soler i el pallasso Pep Ayora i l’Escola de ball Josep i Rosa Maria.<br />La Montserrat Rossell, voluntària de Llambrusca, anima als malalts i sobretot als seus cuidadors a assistir-hi.

Amb un cost de 20 euros, els tiquets es poden comprar fins aquest dissabte a les farmàcies Pedrerol i Bosch, al Centre Internacional de Dietètica del carrer dels Ferrers i a la cafeteria de l’Hotel Pere III a Vilafranca i també a la farmàcia de Vilobí.

L’associació Llambrusca aspira a ser un referent a la comarca per a qualsevol persona que pateixi una malaltia d’Alzheimer o qualsevol altra demència. La seva voluntat és continuar treballant per aconseguir una millor qualitat de vida tant per al malalt com per als seus familiars i cuidadors.

<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: