Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala del Casal no tornarà a oferir cinema comercial

El Casal inicia la seva tercera temporada d’espectacles, i anuncia que ja no hi haurà més cinema comercial a la seva sala

El president de la societat La Principal "El Casal" de Vilafranca, Miquel Àngel Garcia, acompanyat del gerent de l’entitat, Salvador Casals, ha presentat el que és aquesta tercera temporada d’espectacles que ofereix des del seu teatre. Una aposta que van iniciar amb un cert temor i que ara s’ha demostrat totalment consolidada.<br />Garcia referma que han fer una aposta per la qualitat dels espectacles, que han augmentat en nombre respecte l’edició de l’any passat, i amb els que esperen poder arribar a superar la xifra de 5.000 espectadors.
Es tracta d’espectacles com ara monòlegs, teatre, sarsuela o ballet entre altres. Així mateix, han remarcat que han millorat el sistema de venda a través de la seva pròpia pàgina web. Una altra de les novetats és que s’ha volgut potenciar també tot el mecenatge dels espectacles i la venda d’abonaments per la temporada.<br />La presentació de la programa ha servit també per tal que el president del Casal anunciés que aquest cap de setmana ja no hi haurà cinema comercial a la sala de l’entitat. L’empresa que fins ara ha gestionat el servei ha deixat de fer-ho adduint que fa mesos que arrosseguen pèrdues amb la sala de Vilafranca.

El Casal oferia cinema de manera ininterrompuda des de la dècada dels 20 del segle passat, quan van obrir la sala del teatre.<br />Així mateix, Salvador Casals comentava que de cara a la temporada 2011-2012 han ampliat també el nombre d’activitats que ofereixen als seus associats, partint de les activitats artístiques, les educatives, les manuailtats i les esportives.<br />Pel que fa a la temporada d’espectacles s’iniciarà el proper 22 d’octubre amb "La apoteosis necia", a càrrec de Berto Romero.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: