Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Milà torna a acollir alumnes alemanys

Un curs més, i ja en fa onze, l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca ha organitzat un intercanvi en què participen alumnes del centre i d’altres provinents de diversos països d’Europa. <br />

En aquest cas, des de divendres passat i fins demà, l’institut acull 6 alumnes i 2 professors procedents d’un centre proper a Hannover. Es tracta d’un intercanvi promogut per l’assignatura optativa d’alemany que s’imparteix a primer de Batxillerat.

Els joves alemanys, que estan allotjats a les cases dels joves vilafranquins, assisteixen a diverses classes com explica el professor David Martí, responsable dels intercanvis internacionals al Milà.

El programa dels joves alemanys també es completa amb visites al Casal de la Festa Major i diverses excursions pel país, per exemple a Barcelona, Vilanova o Port-Aventura.

Un dels dos professors alemanys, el Henning Fruth, explica que està molt satisfet amb aquest intercanvi anual i confia que continuï molts anys més.

L’objectiu principal de l’intercanvi és proporcionar, tant als alumnes alemanys com als del Milà i Fontanals, una experiència que els enriqueixi personalment i també lingüísticament, com destaca Martí.

Els alumnes del Milà i Fontanals van realitzar l’intercanvi el mes de maig passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: